skip to Main Content

ToeOFF® kiegészítők

felnőtteknek és gyerekeknek

SOFTKIT™

Sztenderd 3mm vastag puha habos párnák rendszere. A ToeOFF®, a BlueROCKER®, a KiddieGAIT® és a KiddieROCKER® eszközökhöz. Fekete színben minden Allard boka-láb ortézishez, bézs színben pedig a 2.0 és 2½ számozású modellekhez érhető el.

COMFORTKIT™

Prémium, 5mm vastag memóriahabos párnák rendszere. Olyan betegek számára készül, akiknek nagyobb párnázottságra, valamint szorosabb illeszkedésre van szükségük a lábszárcsont alakja, a bőr állapota, diabétesz és/vagy az aktivitásszintjük miatt. Minden Allard boka-láb ortézishez elérhető, kivéve a ToeOFF® Short-ot.

GLIDERKIT™

A GliderKIT™ egy csúszó hevedert képez a láb és az elülső támasz között mely úgy mozog, ahogy a láb mozog, így ideális sporttevékenységekhez, például futáshoz vagy kerékpározáshoz. Azok is választhatják, akik nyomást szoktak érezni a sípcsontjukban annak ellenére, hogy a boka-láb ortézis pontosan lett beállítva. Azok számára is megoldás, akik sípcsontján dudorok vannak, amiket a boka-láb ortézis elülső támasza esetleg nyomhat. A 2.0 és 2½ számozású modellekhez érhető el.

COVERKIT™

A legújabb innováció a párnázás terén, a 2.0 és 2½ számozású modellekhez. A párna elülső oldalán lévő vékony textil egy burkolatot képez, a belső oldalon pedig olyan puha anyagból készül, amely megóvja a bőrt, ugyanakkor a merevítőt is a helyén tartja.

SOFTSHELL™

A puhább megjelenést kedvelő felnőttek számára a SoftSHELL™ a ToeOFF® és a BlueROCKER® eredeti modelljeihez érhető el. Kombinálja a SoftKIT™ párnarendszerét az elől lévő plüss textillel, amely beborítja az elülső támaszt. Része egy, az alsó merevítéshez való, színben hozzáillő borítás is. Barna és bézs színekben kapható.

Gyermekek számára kétféle mintázattal készül. Babaméretekben nem tartalmazza az elülső párnát. A vidám mintákat a gyermekek szeretni fogják!

letölthető termék információk, segédletek:

Back To Top